Følg dit forbrug

Hvor meget vand og strøm bruger jeg egentligt?

Vi har i Rosenlyparken installeret målere på vand og el som hele tiden sender information om ens forbrug.

Følg dit vandforbrug på Greve Vandværk
Følg dit elforbrug på Eloverblik

Solviften tager form

Du har nok bemærket at der ved Lidl skyder en masse nye boliger frem.

Vi har siden Tjørnelyskolen skulle lukke og senere brændte fulgt hvad der skulle ske med byggegrunden. Her følger et lille oprids hvad der har været hændt frem til nu.

 

Det har nemlig været en lang byggeproces som har været omfattet af flere forskellige udfordringer. Men nu er byggeriet godt i gang om man så kan lide dette eller ej.
I oktober 2019 var planen at de første lejligheder skulle sættes til salg, med indflytning i sommeren 2021. Se hvad vi skrev den gang her.

Men i 2020 ramte COVID-19 som nok satte en stopper for en del af den aktivitet der skulle have været i forbindelse med salget. Om det var hele sandheden står nok lidt hen i det uvisse. For i Bonava som var ejer af grunden, bedte om udsættelse til at bygge frem til marts 2021.

I december 2021 valgte Bonava at stoppe sine aktiviteter i Danmark. Dette betød også at det nu var Niam der overtog Solviften. Det kan du læse mere om her.

Men som alle nu kan se så sker der noget på byggegrunden. Vi glæder os til at følge den sidste del af byggeriet samt om det kommer til at betyde noget for os der bor i Rosenlyparken.

Du kan finde meget mere information om boligerne i Solviften her.

 

 

Rest- og madaffald tømmes hver uge

Varmen er kommet til Rosenlyparken og det betyder at der fra maj måned og frem til og med august afhentes rest- og madaffald en gang om ugen.

Du kan på vores side "affald og storskrald" altid finde datoen for afhentelse samt flere oplysninger om affald.